Vastuullisuus

Tampereen Strategia 2020
Kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere

Strategia 2030

Tampereen Musiikkijuhlat on osa Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikköä. Toimintatapamme pohjautuvat Tampereen strategia 2030:een, jossa linjataan seuraavasti: ”Kannamme vastuuta hyvinvoinnista ja ympäristöstä toimimalla ekologisesti, sosiaalisesti, kulttuurisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Edistämme toiminnallamme yhdenvertaisuutta ja turvallisuutta.” Tälle sivulle olemme koonneet tietoa käytännön vastuullisuustoimenpiteistä, joita Tampereen Musiikkijuhlat toteuttaa päivittäisessä toiminnassaan.

Teot

Näin kannamme vastuumme kestävästä kehityksestä.

Sosiaalinen kestävyys
Kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere

1. Sosiaalinen ja taloudellinen vastuu

Ympäristö ja ilmastoteot
Kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere

2. Ympäristö- ja ilmastovastuu

Tampere Biennale on Valitse vastuullisemmin -toimija. 

Jos sinulla on huomioita tai ideoita vastuullisuustoimista, jotka eivät ole vielä käytössämme mutta jotka olisi mahdollista toteuttaa, voit ehdottaa niitä sähköpostitse osoitteeseen music@tampere.fi. Konkreettisiin toimiin johtavien vinkkien antajat palkitaan!

HÄIRINTÄYHDYSHENKILÖ

Jos havaitset tai koet festivaalillamme seksuaalista, rasistista, homofobista, transfobista, ableistista tai muuta häirintää tai muunlaista asiatonta käytöstä, ota yhteys paikalla olevaan henkilökuntaan ja/tai häirintäyhdyshenkilöömme. Yhteydenotot ovat täysin luottamuksellisia. Yhteydenottaja voi myös halutessaan pyytää, että asiaa ei viedä eteenpäin.