AJANKOHTAISTA

Uutiset & blogi

VALITSE

Uutistyyppi
Blogi

Dialogia muuttuvissa maailmoissa

”Moni asia Tampere Biennalen 2024 Muuttuvat maailmat -festivaalilla onnistui. Yksi niistä oli uusien konseptien luominen perinteisen konserttisaleissa esitettävän musiikin rinnalle”, iloitsee festivaalin taiteellinen johtaja Minna Leinonen.

LUE LISÄÄ »
Uutiset

Tampere Biennale houkutteli uusia yleisöjä

Tampere Biennalea on järjestetty joka toinen kevät aina vuodesta 1986, joten festivaali toteutettiin nyt 20:ttä kertaa. Seuraavan kerran Tampere Biennale järjestetään 15.–19.4.2026. Taiteellisena johtajana jatkaa säveltäjä Minna Leinonen.

LUE LISÄÄ »
Blogi

Tyyli sydämestä

Mira Volkova on nuori säveltäjä, jonka teos kuullaan Tampere Biennalen perhepäivässä. Blogissamme hän kertoo, millaista oli sävellysopiskelu hänen entisessä kotimaassaan verrattuna Suomeen ja mikä hänen säveltämistään ohjaa juuri nyt.

LUE LISÄÄ »
Kapellimestari Eva Ollikainen nojaavassa asennossa tahtipuikko kädessä. Taustalla sinistä valoa.
Uutiset

Tampere Biennale alkaa keskiviikkona

Konsertit soivat Tampere-talossa, kirkoissa, museoissa ja klubeilla ympäri kaupungin keskustaa. Lisäksi tapahtuma näkyy kaupunkitaiteen ja Äänitarina Tammerkoskella -esitysten muodossa Tammerkosken kansallismaisemissa.

LUE LISÄÄ »
Ilari Kaila hongkongilaisella kattoterassilla.
Blogi

Koti kolmessa maassa

Säveltäjä Ilari Kaila on asunut ja työskennellyt säveltäjänä kolmessa eri maassa ja maanosassa. Blogissamme hän kertoo, miltä kansainvälisyys näyttää hänen silmissään.

LUE LISÄÄ »