Siirry sisältöön

Tampere Biennale tukee Lääkäreitä Ilman Rajoja

Ukrainan sota aiheuttaa kokoonpanomuutoksia festivaalin kahdessa konsertissa.

Tampere Biennale lahjoittaa Game Music Collectiven konserttinsa pääsylipputuotot Lääkärit Ilman Rajoja -järjestölle, joka tarjoaa humanitaarista apua muun muassa Ukrainassa ja sen naapurimaissa. Tampere Biennale tuo tällä pienellä lahjoituksella esiin huolensa Ukrainassa käynnissä olevasta sotatilanteesta ja osoittaa tukensa Ukrainan kansalle.

Lääkärit Ilman Rajoja on kansainvälinen sairaanhoitoon erikoistunut avustusjärjestö, joka antaa sairaanhoitoa aseellisten konfliktien, epidemioiden ja luonnonkatastrofien uhreille ja niille, jotka eivät pääse terveydenhuollon piiriin. Sen toiminta on puolueetonta, neutraalia ja riippumatonta.

Tampere Biennale kannustaa kaikkia niitä festivaalin ystäviä, joille se on taloudellisesti mahdollista, tekemään oman lahjoituksensa Lääkäreiden Ilman Rajoja Ukraina-keräykseen.

Muutoksia kahteen esiintyjäkokoonpanoon

Game Music Collectiven ja Cellomanian konserttikokoonpanoihin on tullut Ukrainan sodan vuoksi kokoonpanomuutoksia. Game Music Collectiven perustaja ja taiteellinen johtaja, Cellomania-duon jäsen Lukas Stasevskij (kuvassa) on yhä Kiovassa dokumentoimassa tapahtumia ja auttamassa toista isänmaataan. Game Music Collectiven konsertissa hänen tilallaan nähdään viulisti Emma Mali, ja Tampere Biennalen perhepäivässä esiintyvässä Cellomaniassa Stasevskij’n sijaisena soittaa sellisti Artturi Aalto.

Lue lisää konserteista:
Game Music Collective
Cellomania

Tilaa uutiskirje

Saat uutiset, blogikirjoitukset ja parhaat ohjelmatärpit suoraan sähköpostiisi. Lähetämme kevään aikana noin viisi uutiskirjettä, ja voit perua tilauksesi milloin tahansa.