Siirry sisältöön

Tampere Biennale 2020 perutaan

Tämän kevään Tampere Biennale perutaan kokonaisuudessaan koronaviruspandemian vuoksi. Tampereen kaupungin linjauksen mukaan kaikki lähikontaktin todennäköisyyttä lisäävät kaupungin järjestämät tilaisuudet peruutetaan toukokuun loppuun saakka. Festivaali oli tarkoitus järjestää 1.–5.4. ja ennakkotapahtuma 18.3.2020.

– Tampere Biennale tutkii parhaillaan mahdollisuuksia esittää osa konserteista Ylen kautta, ja muutamat konsertit pyritään siirtämään Ung Nordisk Musik -tapahtuman yhteyteen, joka järjestetään Tampereella 24.–29.8.2020. Luonnollisesti osa konserteistamme peruuntuu kokonaan. Tiedotamme Tampere Biennale 2.0 -kokonaisuudesta mahdollisimman pian, toteaa Tampereen Musiikkijuhlien toiminnanjohtaja Minnakaisa Kuivalainen.

Tampere Filharmonian Tampere Biennale -konsertin peruutuksesta ilmoitettiin jo perjantaina. Alma! -liikeoopperan esitykset siirtyvät ensi vuoden helmikuulle, sen ensi-ilta on 18.2. ja muut esitykset 20.–21.2.2021. G Livelab Tampereen tuottamaa Linda May Han Oh’n konserttia 1.4.2020 ei ole ainakaan toistaiseksi peruttu, ja sen osalta tiedotuksesta vastaa G Livelab Tampere.

Tampere Biennaleen ennakkolipun jo ostaneet asiakkaat voivat pyytää lippupalautuksensa Tiketin kautta. Tiketti on avannut palautuksia varten lomakkeen, joka löytyy Tiketin verkkosivuilta. Koronaviruksen takia peruttujen tapahtumien lippujen viimeinen palautuspäivä on 31.8.

Seuraava Tampere Biennale järjestetään 6.–10.4.2022. Festivaalin taiteellisena johtajana jatkaa Jennah Vainio.

Tilaa uutiskirje

Saat uutiset, blogikirjoitukset ja parhaat ohjelmatärpit suoraan sähköpostiisi. Lähetämme kevään aikana noin viisi uutiskirjettä, ja voit perua tilauksesi milloin tahansa.