KORONAOHJEET

Turvallisesti festivaalilla

Tampere Biennale kiinnittää erityistä huomiota tapahtumapaikkojen turvallisuuteen korona-aikana. Noudatamme toiminnassamme viranomaisten antamia ohjeita ja teemme toimenpiteitä rajoittaaksemme taudin leviämistä. Noudatathan seuraavia ohjeita pitääksesi huolta omasta ja muiden ihmisten hyvinvoinnista.

  • Konserttiin saapuminen on kielletty, mikäli sinulla on koronavirukselle tyypillisiä oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa. Oireita voivat olla kuume, yskä, kurkkukipu, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi ja ripuli. Lue lisää tyypillisistä oireista THL:n sivuilta.
  • Konserttisalien istumapaikkojen määriä on supistettu niin, että 1−2 metrin turvavälit voidaan toteuttaa. Jokaiselle konserttikuulijalle on oma istumapaikka, ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
  • Vältä lähikontaktia muiden konserttiasiakkaiden kanssa. Muista turvaväli myös wc-jonossa ja poistuessasi paikalta tilaisuuden loputtua.
  • Pese tai desinfioi kätesi ainakin saapuessasi konserttipaikalle, wc-käyntien yhteydessä ja lähtiessäsi konserttipaikalta. Desinfiointiainetta on tarjolla konserttisalin sisäänkäynnin luona.
  • Riskiryhmään kuuluvat ovat tervetulleita tapahtumaan oman harkintansa mukaan. Vakavan koronavirustartunnan riskiryhmät.
  • Yski ja aivasta hihaan tai nenäliinaan. Käytön jälkeen heitä liina heti roskiin ja pese tai desinfioi kätesi.
  • Tilaisuuksissamme on jaossa kertakäyttömaskeja. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yli 15-vuotiaille. Lue Pirkanmaan sairaanhoitopiirin suositus kansalaisille kasvomaskin käytöstä. Näin käytät maskia oikein.
  • Viranomaisohjeiden mukaisesti pyrimme mahdollisuuksien mukaan keräämään tiedot kaikista tilaisuuksissamme käyneistä henkilöistä, jos paikassa tapahtuisi koronavirukselle altistumista kaikista varotoimista huolimatta. Pyydämme nimenne ja puhelinnumeronne saapuessanne konserttiin. Tietojen luovuttaminen on vapaaehtoista mutta toivottavaa. Kerättyjä tietoja säilytetään enintään neljä viikkoa, jonka jälkeen ne hävitetään, ellei viranomainen ole niitä siihen mennessä pyytänyt tartuntatautiriskiin vedoten.
  • Jos sinulla on kysyttävää koronaviruksen vuoksi tehdyistä toimista tai tapahtumaan osallistumisesta, saat yhteyden Tampereen Musiikkijuhlien toimistoon sähköpostitse: music@tampere.fi tai puhelimitse: 040 647 5760. Tullikamarin toimisto on suljettu vierailijoilta.​