Tervetuloa, tämä on organisaation Tampereen musiikkijuhlat saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://tamperebiennale.fi ja on laadittu / päivitetty 15.02.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

2. Kohtuuton rasite

Sivuilla on muutamia lieviä teknisiä rajoitteita, joiden korjaaminen parantaisi käytettävyyttä ruudunlukijoilla. Sivujen parantaminen näiltä osin ei onnistu kohtuullisesti huomioiden käytetyn alustan rajoitteet eikä niistä koidu merkittävää haittaa. Kaikki sivuston tärkeimmät sisällöt ja palvelut ovat täysin saavutettavia ulkopuolisen asiantuntijan mukaan.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Sähköpostilla

music@tampere.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000